Berker 283010 инструкцияНазвание файла: Luminaires_dimmerlist_EN.pdf
Размер файла: 158 Килобайт
Количество загрузок: 1591
Скачать: Luminaires_dimmerlist_EN.pdf
Зеркало: led-lamp-dimmer-compatibility-list.pdf

Dimmer voor snoerschakelaar Voor eenvoudige snoerschakelaars heb je een snoerdimmer nodig. De meest eenvoudige oplossing hiervoor is een stekkerdimmer, deze sluit je aan tussen de stekker van de lamp en het stopcontact. Deze verzorgen de aanvoer van stroom naar de lamp. De blauwe (vroeger rode) nuldraden kunnen met een rapidklem doorverbonden worden buiten de dimmer om. Клещи или резак для кабеля обязательно должны быть удобные и иметь эргономичные ручки, так как при постоянной работе от неудобных инструментов быстро устают руки. Afhankelijk van het type lamp en je installatie heb je een andere dimmer nodig. Er zijn onder andere dimmers voor enkelpolige en tweepolige schakelaars, wisselschakelaars en snoerschakelaars. Wanneer je minder vermogen dimt dan het minimum kan de lamp gaan knipperen, is het vermogen te hoog dan kan de dimmer beschadigen. Kies de juiste dimmer Je wilt graag een dimmer aansluiten, maar weet niet welke? Er zijn verschillende dimmers verkrijgbaar.

Похожие записи: